No comments yet

Analiza de Rețele Organizaționale

Online (Zoom), 12 august 2020, 9.00-12.30 (ora României, în Engleză)

Acest atelier prezintă o perspectivă de ansamblu asupra unor tehnici de analiză a rețelelor sociale aplicate în domenii precum: dezvoltare organizațională, managementul schimbării și analiza comportamentelor.

La finalul webinarului o să înțelegeți aspecte de bază privind folosirea datelor despre rețele și, de asemenea, cum să luăm decizii informate despre maparea rețelelor de comunicare formale și informale, despre identificarea persoanelor influente din organizații și despre cum să le susținem în dezvoltarea proprie și a persoanelor din propriile organizații.

O să începem webinarul cu oportunitățile și provocările practice întâmpinate în analiza datelor generate prin chestionare și a datelor despre angajați. Apoi o să oferim o introducere în structurarea rețelelor, poziția actorilor în cadrul rețelelor și implicațiile asupra diferitelor comportamente. Către finalul cursului, o sa acoperim aspecte practice legate de analiza de rețele organizaționale.

Sesiunea combină diferite activități de tip atelier, folosind exemple reale de organizații care au utilizat analiza de rețele organizaționale pentru a adresa provocări de management.

Acest curs este pentru acele persoane care au auzit despre analiza de rețele sociale și consideră că ar putea să reprezinte instrumente de ajutor pentru propriile organizații.

Nu sunt necesare cunoștințe anterioare.

Instructor

ICF Team RO
Silvia Fierăscu

Departamente/unități: Școala de Vară de la Făgăraș 2020; Departamentul pentru Programe Educaționale; Departamentul de Cercetare, Departamentul pentru Analiza Politicilor Publice; Clubul de Cercetare

Regiuni: Global

Teme: Metode de cercetare

Post a comment